torsdag den 25. september 2014

Produkt

Vores innovative produkt er at optimere en almindelig, men fornuftig kostplan til KOL patienter, i operations forløbet, så de får den mest optimale behandling og helbredelses tilstand. Vi har derfor taget kontakt til en diætist, og fået stillet den mest optimale kostplan. Diætisten gav os ydermere en henvisning til en anden diætist, som var mere specialiceret indenfor KOL patienter, for igen at få set kostplanen med andre øjne, og måske endda få kostplanen optimeret endnu engang. Vi blev desværre bare henvist til hende lidt for sent, da hun ikke har nået at svare tilbage på vores mail, og derfor ikke kunne hjælpe os. Så vi har derfor valgt at lave en optimeret/innovativ kostplan på baggrund af diætistens, vi snakkede med, vejledning.

Der skal tages højde for de individuelle patienter - kostplanen skal ikke bare være en standard plan, som man udleverer til alle KOL patienter, der lige er blevet opereret. Man skal vide, hvad de gerne vil have, og måske hjælpe dem på vej, hvis de ikke selv er i stand til at gøre det.


Morgenmad
Øllebrød/havregrød lavet på fløde. Tilsæt fløde/smør, og godt med sukker. 
evt. tilsæt HUSK. 
1 glas sødmælk.

Formiddag
2 kiks, evt. digestive, godt med smør og ost på. Evt. energirig fromage/is
1 Proteindrik.
Middag
Lun ret. Evt. suppe med tilsat ekstra solsikkeolie og atropinpron maltodextrin. Halv skive brød med smør og pålæg, igen må der gerne fråses med smør og pålæg, evt. noget proteinholdigt
1 glas sødmælk.
Eftermiddag
½ bolle med smør og ost. Eller energirig fromage eller is
1 proteindrik.
Aftensmad
1 portion sygehus kost. Tilsæt atropinpron maltodextrin
1 glas sødmælk.
Sen aftensmad
2 kiks, evt. digestive, godt med smør og ost på. Evt. energirig fromage/is
1 protein eller andet væske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar