tirsdag den 23. september 2014

Dagbog

Tirsdag d. 30/9-14
I dag har vi haft vejlednings møde med Merete, og vi er kommet godt i gang med at lave litteraturliste.

Tirsdag d. 23/9-14
Vi har i dag arbejdet meget på bloggen og skrevet om teori og metode. Vi har rettet lidt på bloggen og finpudset den en del mere. Senere i dag skal vi snakke med Merete, hvor vi blandt andet gerne vil have drøftet kommunikations øvelsen.

Torsdag d. 18/9-14 
I dag har vi lavet metode til første interview med fysioterapeuten. samt har vi fået indskrevet faserne i innovations slangen. 


Onsdag d. 17/9-14
I dag har vi haft vejlednings møde med Merete. Vi har planlagt dagen i morgen, og afrundet en masse spørgsmål. Vi har taget kontakt til diætist og sygeplejerske, for at høre, om vi må interviewe dem med henblik på ernæring i forhold til diætisten, og i forhold til sygeplejersken, har vi kontaktet vores kliniske vejleder, for at høre, om vi må interviewe en KOL patient.


Torsdag d. 11/9-14
I dag har vi indskrevet interviewet fra mødet med fysioterapeuten. Der er blevet oprettet indlæg omkring rygning, canser coli og KOL. Vi har fyldt noget tekst på bloggen og rettet lidt i opstillingen af bloggen.


Onsdag d. 10/9-14 
Vi har i dag afholdt vores interview med fysioterapeuten. Vi har optaget samtalen, som vi vil bruge i vores weblog. Vi har indsamlet pjecer omkring kræft og kost.Vi har sendt en mail til vejleder på sygehuset omkring kostplan til casen og at vi gerne vil snakke med en diætist med henblik på korrekt ernæring med patienter med cancer coli.


Mandag d. 8/9 -14
Vi har i dag haft vejlednings møde med Merete. Vi har drøftet opsætning af weblog med hensyn til sproget i bloggen samt hvilken målgruppe bloggen henvender sig til. Vi blev enige om, at vi i bloggen skal have fokus på KOL patienter og ernæring, så de får den mest optimale behandling præ og postoperativt.

Tirsdag d. 2/9-14
I dag har vi haft kontakt til vores vejleder fra sygehuset.
Vi har aftalt et møde med hende 12:30 på syghuset.
Dagen er gået med at søge litteratur omkring KOL og rehabilitering samt formulering af spørgsmål til mødet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar