tirsdag den 23. september 2014

Dagsorden

Til onsdag d. 1/10-2014

Vi finpudser på bloggen, så den er klar til at blive afleveret. Refleksioner/konklusionen med interview i forhold til fysioterapeut og diætist skal være på plads. Vi skal sætte os ind i præ og postoperativt og skrive det ind i bloggen, så vi får operationsforløbet lidt mere i spil. Billeder skal ligges ind i bloggen!


Til mandag d. 29/9-14

Vi laver de små ting, vi mangler i bloggen, færdig. Innovationsslangens faser skal uddybes, interview med diætist skal skrives ind, vores film skal finpudses, vi skal have lagt vores billeder ind på de forskellige faner, og til sidst skal vi have skrevet formålet med scenariet.


Til fredag d. 26/9-14

I dag har vi haft vejledningsmøde med Merete, hvor vi har fået godkendt vores scenarie om kommunikation. Vi har også fået snakket en del om selve interviews, om bloggens struktur, bloggens indhold mm.


Til onsdag d. 24/9-14

Vi tager uniformer med, så vi kan få taget et billede til vores blog, og så har vi i sinde, at lave scenariet i morgen, så det er på plads. Vi har aftalt med diætisten, at komme op og snakke med hende om vores interview spørgsmål.



Til fredag d. 19/9-14
Der bliver til fredag lagt vægt på ernæring i forhold til KOL, etik, innovationsslangens faser, spørgsmål til diætist og KOL patienter og metode arbejde om interview.


Til Torsdag d. 11/9-14

Vi vil arbejde videre på vores blog og transkriptere vores interview med fysioterapeuten ind på bloggen (spørgsmål og svar). Endvidere vil vi finde oplysninger omkring cancer coli, og skrive mere omkring, hvad KOL er.


Til onsdag den 10/9 - 14

Vi skal udforske bloggens funktioner og muligheder og blive "eksperter". Vi skal ligeledes have søgt mere information om KOL. Vores samtykkeerklæring skal være godkendt således vi kan få et møde med fysioterapeuten. Ydermere mødes vi Sofie kl. 09:00, hvor vi sammen drøfter spørgsmålene til mødet med som vi har kl. 09:45 samme dag, som vi skal møde på afdelingen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar